Contact 2018-01-27T09:57:09+00:00

Contact

Geïnteresseerd in een van onze diensten ? Of  is er een vraag ontstaan waardoor u meer informatie wenst te ontvangen ? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Een technisch probleem bestaat voor ons niet. Uitdagingen echter wel…..

Hierom zijn onze medewerkers tijdens en na kantooruren zowel per telefoon als per e-mail bereikbaar. Keskin werkt met het flexibele werktijdensysteem, waardoor u minder gebonden bent aan vaste tijden en kunt u ons ook na uw werk of in het weekend zelfs op een zondagavond of feestdag bereiken.

Wij staan dag en nacht voor je klaar

Omdat we snappen dat je het zelf ook druk genoeg hebt en niet de hele dag de tijd hebt om contact met ons op te nemen doordat je bijvoorbeeld zelf ook aan het werk bent, hebben we ruime kantooruren waarop je ons kunt bereiken. Onze medewerkers staan maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar om je te woord te staan. Het maakt dus niet uit hoe laat het is, of het weekend is of dat je op een feestdag wilt bellen: onze specialisten staan je graag te woord op ieder uur van de dag op iedere dag van de week.

Zowel in Nederland als België

Zowel inwoners van België als van Nederland kunnen ons vragen  voor een van onze diensten. In België en Nederland gelden andere vereisten op het gebied van technische installaties. Onze techneuten kennen deze verschillen goed. Of u nu in Nederland bent of in België, neem gerust contact op via een van onderstaande telefoonnummers. Onze diensten hebben een dekking over de gehele BENELUX.

 

info@keskin.be

Korspelsesteenweg 15
3581 Beverlo-Beringen (Belgie)

De Putter 10
7905 AX Hoogeveen (Nederland

Direct offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet je altijd van te voren waar je aan toe bent.

OFFERTE AANVRAGEN?

Wij helpen u graag met uw elektrotechnische problemen. Om u zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen, kunt u bij ons online een offerte aanvragen.

CONTACTGEGEVENS

België
Korspelsesteenweg 15
3581 Beverlo / Beringen

Tel: 04-88222394
Mail: info@keskin.be

Nederland
De Putter 10
7905AX, Hoogeveen

Tel: 06-46513909
Mail: info@keskin.be